Chef Steven de Jong Schouwenburg

Meet the chef

Steven de Jong Schouwenburg is chef kok en oprichter van Schouwenburg Catering. Met 25 jaar ervaring in de keukens van uiteenlopende restaurants werden de grenzen hiervan steeds duidelijker. Catering biedt onbeperkte mogelijkheden om op elke plek, elk moment en elke manier een onvergetelijke ervaring te creëren.

Steven leerde alle kneepjes van het vak in restaurant De Suite in Amsterdam, variërend van bediening tot kok. Hierna werd hij chef kok bij Gare de l’Est waar hij elke dag een 4/5 gangen menu samenstelde. Hierna volgde het opzetten van de keuken brigade bij meerdere Amsterdamse restaurants, o.a. de Stadskantine in de van Woustraat, the Seafood bar in de Van Baerlestraat, Restaurant Barca in de Pijp en de keukens van The Student Hotel in Amsterdam en Rotterdam. Inmiddels was ook zijn interesse gewekt om zijn culinaire ervaring in de catering branche toe te passen. Zo ontstond het idee om zélf een cateringbedrijf te beginnen.
Steven’s jarenlange ervaring is dan ook terug te zien en te proeven in de gerechten en de sfeervolle ambiance die hij weet neer te zetten!

 

Schouwenburg Catering logo
Chat openen
Laat het ons weten als u een vraag heeft.