Catering op maat

Iets te vieren? Een verjaardag, huwelijk, een nieuw huis,

of gewoon omdat het kan!

Catering is altijd maatwerk. Wij denken graag met u mee! Neem  contact op, wij houden van een uitdaging – of dat nou een huwelijksaanzoek onder de sterrenhemel is met een prachtig diner of een teamdag voor 300 personen.  

Bruiloft

Bij ons kunt u terecht voor een compleet verzorgde catering voor uw huwelijk, geheel in uw eigen stijl. Ook verzorgt Schouwenburg Catering alle materialen voor uw huwelijk. Denk aan meubilair, tenten, cocktailbar, glazen kassen, (stretch)tenten, het op en afbouwen, de styling, wij regelen het tot in de puntjes. Wij zijn het aanspreekpunt voor al deze zaken, dat is de service die wij bieden.
Schouwenburg Catering bedenkt en begeleidt het gehele proces vanaf de intake tot het opruimen van de lokatie. Kortom Schouwenburg Catering ontzorgt! Mocht u een groot feest aan het plannen zijn: neem alvast vrijblijvend contact op om de opties door te spreken! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Borrel

Tuinfeest

tuinfeest

Een tuinfeest organiseren? Of wilt u een tuinfeest geven maar zoekt u nog een tuin? Of zelfs een feest in het bos zonder stroom kunnen wij regelen! Dit kan zo chique als u wilt: met een cocktailbar, bediening en live muziek. Bij ons is alles mogelijk. Wanneer wij een event verzorgen komt er meer bij kijken dan iets bijzonders koken. Wij begeleiden onze klanten van idee tot uitvoering, en erna. Wij maken wilde ideeën mogelijk !

 

 

Sit Down Dinner

Een restaurant in uw eigen huis of tuin zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te regelen, koken of schoonmaken! Wij bieden de mogelijkheid om uw huis te transformeren naar uw eigen restaurant voor een middag of avond. De verschillende gerechten bereiden wij in onze produktiekeuken zodat wij het op lokatie kunnen perfectioneren en op een restaurant waardig niveau kunnen serveren. Aan elk detail wordt gedacht in overeenstemming met uw wensen. Naast het diner verzorgen wij ook het personeel, het meubilair, servies, glaswerk, aankleding enzomeer. 

Sit down dinner

Borrel

Borrel

Heeft u een borrel in de planning? Een informele borrel in de tuin met statafels en een biertap? Of een zakelijke borrel op kantoor met luxe happen en een tent? Wij kunnen het allemaal oor u regelen. In overleg met u denken wij mee over hoe wij u en uw gasten kunnen verrassen en voorzien van heerlijke happen en wellicht kleine gerechten, mooie wijnen en de aankleding van de borrel. Van klassiek tot de Japanse keuken tot de smaken die u op tafel wilt hebben. 

BBQ

Een bbq thuis of op lokatie met vrienden, familie, collega’s of buren? Een gezellige bbq- avond valt altijd goed in de smaak. Diverse soorten vlees, vis en groenten gaan op de bbq. Daarbij selecteren wij bijpassende wijnen en of (speciaal)biertjes. Precies zoals u wenst. Wij verzorgen compleet verzorgde BBQ catering op verschillende lokaties, zodat u samen met uw gasten volop kunt genieten. 

barbeque aan huis catering haarlem
tuinfeest schouwenburg catering Haarlem
BBQ, barbecue
Schouwenburg Catering logo
Chat openen
Laat het ons weten als u een vraag heeft.